Binnen welke termijn staat mijn webshop online?
Wij vinden het belangrijk om u van begin tot einde maximaal te begeleiden. Van zodra u beslist om met ons in zee te gaan, krijgt u een checklist met een overzicht van alle informatie die wij nodig hebben om uw webshop op te starten. Denk hierbij aan de gewenste domeinnaam, uw logo, openingsuren e.d. Ongeveer 20 dagen nadat deze gegevens bij ons binnen zijn, zal uw webshop actief zijn en kan u deze kenbaar maken bij uw patiënten.
Zal het in de toekomst mogelijk zijn om ook elektronisch te betalen?

Momenteel biedt het platform de mogelijkheid aan uw patiënten om producten te reserveren, maar in de nabije toekomst zullen er nog meer functionaliteiten toegevoegd worden, waaronder apps, het online betalen en effectieve thuisleveringen (m.u.v. geneesmiddelen). Kortom, met Febelnet kiest u voor een toekomstgerichte totaaloplossing die voor u permanent onderhouden en bewaakt wordt.

Zal mijn webshop goed vindbaar zijn op internet?
De site is volledige geoptimaliseerd om snel en volledig geïndexeerd te worden door alle grote zoekmachines. Daarnaast bekomt u een handig document met tips en tricks om uw site te promoten.
Wat in geval van tijdelijke promoties van de leverancier (bijv. in geval van zonneproducten)?
Prijswijzigingen worden dagelijks bijgewerkt. Wanneer een product (tijdelijk) van prijs wijzigt zal dit ook automatisch aangepast worden in de webshop. U hebt dus steeds de meest recente prijsinformatie ter beschikking.
Welke technische specificaties zijn er nodig voor het beheer van mijn webshop?
Een recente webbrowser is voldoende om uw eigen pagina’s te beheren. Het beheer is volledig besturingssysteemonafhankelijk en kan vanaf elke recente Windows-, Mac- of Linuxvariant gebruikt worden.
Hoe beheer ik de bestellingen die via mijn webshop binnenkomen?
Van elke bestelling via uw webshop ontvangt u een e-mail. Wanneer uw pakket de stockresponse-service correct geïntegreerd heeft, zal bij de volgende connectie met de groothandel dit order automatisch bij uw te leveren bestellingen geplaatst worden.
Voorziet u een domeinnaam en is dit in uw prijs inbegrepen?
U kiest zelf uw domeinnaam of transfereert uw huidige. Controleer de beschikbaarheid op www.dns.be. De kostprijs van de hosting van deze domeinnaam is inbegrepen in de prijs, de jaarlijkse registratie echter niet, maar deze wordt door ons uitgevoerd en opgevolgd.
Indien u uw huidige domeinnaam wenst te transfereren, dient u uw DNS-registratiepartner te vragen om een transfercode te genereren en deze zo spoedig mogelijk aan ons te bezorgen. Deze code heeft namelijk een beperkte geldigheid. Wij doen dan verder het nodige om het domein in beheer te nemen.
Ik bezit meerdere apotheken. Kan ik met één account meerdere webshops beheren, of moet ik individuele accounts aanschaffen?

Het is niet mogelijk om meerdere webshops aan één Febelnet-account te linken. Per apotheek dient u een aparte account aan te schaffen.